- שף פרטי | איריס לוי - https://irischef.co.il -

סדנת בישול פסטה

סדנת בישול פסטה – זה הזמן להוריד מלמעלה את מכונת הפסטה שקיבלתם לפני שנים .

שמעתם שהטעם של פסטה טרייה תוצרת בית לא דומה לזה של פסטה שקונים בסופר משקית, אבל לא יצא לכם לטעום ? תמיד חלמתם לעשות פסטה אמתית לבד ולא העזתם להתנסות? ! זה הזמן ללמוד בסדנת בישול פסטה ללמוד את הסוד של האיטלקים לפסטה מושלמת.

ב סדנת בישול פסטה למד להכין פסטה טרייה מראשיתה. מבצק הפסטה, ניצור טלייטלה ברוטב עגבניות כפרי קלסי וברוטב שמנת.

נכין רביולי וטורטליני במילויים שונים. נרחיב על השימושים הרבים שיש לפסטה במטבח האיטלקי.

מה נכין ב סדנת בישול פסטה

פסטה טרייה – טלייטלה ,  רביולי במילוי ריקוטה ופטריות ,  רוטב עגבניות קלסי ,  רוטב שמנת מצפון איטליה ,   סלט חסות רענן ברוטב חמצמץ

 צלצלו אליי עכשיו למידע על השתתפות בסדנת בישול איטלקי054-4944205

 

בחזרה לסדנת בישול איטלקי