איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

המטבח האסייתי  הוא אחד הבריאים בעולם, למרות שאינו אחד ותחת כותרת זו ישנם מטבחים רבים. אחרי הכול אסיה היא יבשת גדולה בעלת מגוון תרבויות קולינריות שונות. אין כל ספק כי המטבחים הבולטים ביותר במטבח האסייתי הם הסיני, התאילנדי, היפני וההודי. יש כיף גדול ללמוד ולהכיר במהלך סדנת בישול אסייתי מטבחים מעניינים אלה.

הסוד המרכזי ברוב סוגי האוכל האסייתי הוא השימוש החומרי גלם טריים ובריאים:  אורז, ירקות, דגים, עוף וטופו. מכאן אפשר להבין את יתרונו הבריאותי של המטבח האסייתי הטעים.

 בסדנת הבישול האסייתי  תקבלו טעימה מהמטבחים הללו – נלמד  מהן שיטות הבישול ,שימוש בחומרי גלם ייחודיים  בחלב קוקוס ולמון גראס. נלמד מה הכמויות הנהוגות להגשה, איך להכין פתאי שיהפוך למנה המועדפת בבית  ואיך להוציא מהמטבח הביתי שלכם את הטעם האותנטי האסייתי .

כל משתתף בסדנה המכין בעצמו את כל המנות.

צלצלו אליי עכשיו לתכנון סדנת בישול בשבילכם  054-4944205

  סדנת תאילנדי ווייטנאמי                         סדנת בישול הודי

 מה נלמד בסדנת הבישול

  • חומרי הגלם המיוחדים – סויה, מיסו  מירין ,חלב קוקוס, דפי אורז
  • תבלינים ייחודיים – גלנגר , למון גראס , עלי קפיר.
  • שילובי טעמים – מתוק חמוץ, מלוח, חריף
  • שיטות בישול – אידוי , טיגון ערבוב

מה נכין בסדנת הבישול

  • רול ויאטנמי – עלי אורז ממולאים בירקות ועוף
  • רוטב טריאקי
  • פתאי – עוף מוקפץ בירקות ואטריות
  • גיאוזה – כיסנים ממולאים המבושלים באידוי
  • בננה לוטי – מנה אחרונה האופיינית למזרח

 

בסיום הסדנה נוכל ביחד  את שבישלנו – ארוחה אסייתית  נהדרת .

במהלך הסדנה יחולקו מתכונים מודפסים של כל המנות .

 

או צרו קשר דרך האתר