- שף פרטי | איריס לוי - https://irischef.co.il -

עוגת תפוחים ללא סוכר

עוגת תפוחים ללא סוכר זו טעימה ונימוחה .

עוגה כפית ועדינה והכי חשוב ….  ללא סוכר.

עוגת תפוחים ללא סוכר

לשתי תבניות אינגליש  –

התפוחים

בסיר קטן מניחים את קוביות התפוח + החמוציות + 1/4 כוס " כמו סוכר" ומבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה.

מעבירים את התפוחים המבושלים לקירור במסננת . שומרים את הנוזל המנוקז.

מרפדים שתי תבניות בנייר אפיה.

מעבדים את החמאה + הממתיק במיקסר עם וו גיטרה כ 5 דקות עד לקבלת קרם אוורירי . מוסיפים ביצה אחר ביצה עד שכולן נטמעות.

מערבבים בקערה את הקמח + אבקת אפיה+ תבלינים ומוסיפים לתערובת הביצים + הנוזל שנותר מהתפוחים – 4 כפות.

יוצקים את התערובת ומיישרים את שטח הפנים ומקשטים בפלחי תפוח דקיקים.

אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות במשך כ 40 דקות. בודקים עם קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.