- שף פרטי | איריס לוי - https://irischef.co.il -

מיני מאפינס במילוי פירות

ככול שהחום בחוץ גבוה יותר כך מתחשק לי פחות להיות במטבח . הראש עובד כל הזמן על דרכי קיצור להכנת פינוקים קטנים שיהיו טעימים אך מצריכים מעט זמן הכנה . כך נולדו ה מיני מאפינס במילוי פירות טרופיים הנהדרים.

תערובת מהירת הכנה + מילוי נהדר של פירות טרופיים קלופים וחתוכים – שילוב מנצח.

אפשר לשלב בתוך המאפים הנהדרים הללו מנגו, אננס ,פטל שחור ועוד . כל פי שאתם אוהבים יתאים כאן.

את המאפים אפשר להכין בתבנית קאפקייקס , אפשר גם כמו שאני הכנתי במכשיר הטוסטים הנחמד בעל מספר סוגים של תבניות – מהיר מקל הכנה.

מיני מאפינס במילוי פירות

ל16 יחידות

לערבב בקערה את כל היבשים – קמח + אבקת אפיה + סוכר+ מלח

לערבב בקערה את הרטובים –  חלב + חלמונים + חמאה מומסת

לשפוך את קערת הנוזלים וקערת היבשים ולערבב עם מטרפה.

להקציף את החלבונים לקצף קל ולאחד אותם עם התערובת בפעמיים בתנועות קיפול.

מחממים את המולטי קוקר .

מרססים עם תרסיס שמן בטעם למאה.

ממלאים את השקעים עם הבלילה עד 2/3 גובה, מוסיפים במרכז את הפירות ומכסים  עם הבלילה את הפרי.

אופים במכשיר סגור כ5-7 דקות

זורים אבקת סוכר

לארוחה שף אצלכם בבית צרו קשר עם איריס לוי עכשיו 0544944205