איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

קורס בישול יסודות

מערך השיעורים והתוכן שנלמד ב קורס בישול יסודות לבשלן הביתי.

כל שיעורי קורס בישול יסודות  מועברים באווירה נוחה על ידי שף פרטי  איריס לוי

שיעור 1 : הכנת סביבת עבודה והכרות עם סכינים. עבודת חיתוך נכונה של ירקות . סלטים. סלטים חמים וקרים, סלטי שוק/כפריים, קיסר, שימוש בקטניות בסלטים. הכרת גבינות ושימושן בנ"ל. רטבים לסלטים- ווינגרייט, טחינה, ביצים, הדרים, אסייתי. השיעור יגע בשילוב של מוצרים ובניית סלטים, הכוללים תוספות של קטניות, דגים, גבינות, עוף ובשר.

שיעור 2: עוף ובקר – נלמד על נתחים עיקריים של הבקר  וחלקי העוף. נעבוד על חיתוך והכנת הנתחים. נשתמש במגוון שיטות בישול, טיגון, צלייה ואפייה. נכין מרינדות, רטבים, תיבולים ונרכיב מנות המתבססות על בשר ועוף.

שיעור 3 : תוספות – ירקות, פחמימות, וקטניות. התאמת תוספת למנה עיקרית.

שיעור 4 : בצקים, מאפים ולחמים. שיעור זה יוקדש כולו לאפייה. הכרות הבצקים השונים ואפיונם. נתנסה בהכנת פוקצ'ה ופיצה, קישים, לחמניות זיתים, חלה מתוקה. 

שיעור 5 : מפגש סיום – מנות חגיגיות ומנות רושם לאירוח ולחגים.

צלצלו איריס לוי שף פרטי  עכשיו למידע והרשמה  לקורס הבישול – 054-4944205     או   צרו קשר דרך האתר

השאר תגובה