איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

הוזמנתי להשתתף בפסטיבל היין של תל אביב.

זו הפעם הראשונה שהשתתפתי בפסטיבל זה והגעתי ללא צפיות והופתעתי לטובה!

פסטיבל היין התקיים  במוזיאון ארץ ישראל בינות עצי זית באווירה רגוע ונעימה. גם מזג האוויר היה מאוד לטובתנו – חמים ונעים. במסגרת האירוע נהנינו  מטעימות של מבחר גדול של סוגי יין מיקבים בגדלים שונים מהארץ ומהעולם . כל יקב הציע מגוון טעימות וכל זה במחיר כרטיס כניסה לפסטיבל.

בין היקבים שישתתפו בפסטיבל: יקב אמפורה, יקב דלתון, יקב ספרה, יקב קדש ברנע, יקב לוריא, יקב ברקן, יקב בנימינה, יקב אבידן, יקב שילה, יקב מוני, יקב כפיר, יקב ונחוצר, יקב הר ברכה, יקב גוש עציון, יקב תניא, יקב בן חיים.

עבורי זו הייתה הזדמנות פז להכיר יקבים בוטיק מצוינים שעל חלקם שמעתי לראשונה המייצרים יין ברמה גבוהה ביותר.

במקום הוצבו גם דוכני שמן זית – זה של קיבוץ מגל היה מרשים מאוד.

גבינות ושוקולד נהדר נמכרו במקום  מה שהשלים את  החוויה והפך אותה לערב גורמה מענג.

במקום התקיימו  מופעים מוסיקלים – למזלי בערב שההנו הופיע להקה  בשם חיפושיות הכפר- במופע מחווה

לביטלס עם נגיעות פולק. הם ביצועו את שירי הביטלס בעיבודים אקוסטיים מיוחדים שהשלימו את האווירה המיוחדת במקום .

הקהל שהיגיע לפסטיבל היה מגוון במיוחד- זוגות מבוגרים שישבו מתחת לעץ ביד אחת גינות וביד שנייה כוס יין טוב , קבוצות קטנות של צעירים שטילו בשמחה בין הדוכנים הרבים במתחם.

השאר תגובה