איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

סדנת לחם

יומולדת שלא נגמר,זה מה שהיה לי השבוע . אישי היקר הפתיע אותי במשהו שהוציא אותי לחלוטין מאזור הנוחות שלי:סדנת אפייה רק לו ולי של לחמים. בהתחלה חשבתי לעצמי-מה לי ולאפיה?? אף פעם לא אפיתי …טוב חוץ מאשר עוגת שוקולד פשוטה שבפשוטות ורק בימי הולדת. אני יודעת לרקוח שלווה ושקט פנימי, להתפיח אופטימיות ,יש לי מתכונים פשוטים ואפקטיבים לריפוי אבל לאפות לחם? זה נראה הכי לא מתאים.
החלטתי ללכת בראש פתוח. יום שישי, מזג אויר מעולה, בילוי עם אישי היקר ו…הפתעה. כי באמת לא ידעתי מה מחכה לי. הגענו לניר בנים לבית של השפית איריס לוי המקסימה ושם פשוט התאהבתי. אפינו לחם כפרי ופוקצ׳ה עם ירקות חלות לשבת וגם…. טירמיסו לקינוח.הכנו סלט יווני ואכלנו לנו ארוחה טעימה ממעשי ידינו. את כל השאר לקחנו הביתה וכל המאפים זכו לתשבוחות. הכל חוסל במהלך השבת כי איך אפשר לעמוד בפניי לחם בית משובח??? חזרנו לא רק עם לחמים אלא גם עם מתכונים והמווןןןן ידע שניתן בנדיבות על כל מה שקשור לאפיית לחם , התפחה של בצקים,מה חשוב ולמה. בקיצור הזמן טס כשנהנים . ככ שמחה שהלכתי. שמחתי לחזור להיות ילדה שמתלכלכת מהבצק ,שמשחקת איתו כמו פלסטלינה (למרות שאת הלישה העיקרית עשה הבעל שלי).
מעניין אילו עוד הפתעות ואפשרויות נפתחות בפניי כבר עכשיו מהיקום?מה יכול להיות טוב מזה ומה עוד אפשרי?
אז תודה לאיריס לוי שאני אגב ממליצה בחום עליה אם בא לכם סדנת אפייה או בישול (כי גם את זה היא עושה) Iris Levi

השאר תגובה