איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

הילדה פתאום מודיעה שהיא  לא  אוכלת יותר בשר, את מרגישה שצריך לעשות שינוי – לאכול בריא יותר. אבל מיד עולה השאלה מה אני אבשל? מה נאכל בבית? איך מכינים קינואה? בישול בריא יכול להיות גם אנין טעם?

עם מעט ידע אפשר ליצור ארוחה נהדרת, האוכל שיוגש בה יהיה בריא ואפילו מאוד טעים. אידוי, צלייה, טיגון קל ושליקה הן הדרכים הנכונות להכין אוכל בריא תוך שמירה על טעמים נפלאים, עסיסיים ובעלי הערך התזונתי של חומרי הגלם.

בסדנת הבישול הצמחוני הבריא תוכלו להתנסות בעצמכם בבישול בריא. תכירו חומרי גלים בריאים שהנם תחליפים מצוינים לבשר כמו סייטן ,תרכשו כלים וטכניקות שיאפשרו לכם להכין אוכל קל להכנה ומזין שיתרום לכם כוח, חיוניות והנאה.

נבנה ביחד תפריט שבועי מאוזן הכולל דגנים ירקות, קייטניות וטופו שיספק את הצורך הפיזי והנפשי שלנו.

כל משתתף מתנסה וצובר ניסיון בהכנת כל המנות.

צלצלו לשף פרטי איריס לוי  עכשיו  להרשמה לסדנת בישול צמחוני 054-4944205     או צרו קשר דרך האתר

מה נלמד בסדנת הבישול

  • הרכבת תפריט מאוזן
  • איך בוחרים חומרי גלם נכונים
  • בישול קטניות
  • הכנת רטבים מיוחדים לסלט
  • שימוש נכון ומדויק בחומרי הגלם
  • טיפים רבים שיבטיחו תוצאות טובות.

מה נכין בסדנת הבישול

  • המבורגר פטריות ועדשים
  • קארי – טופו ירקות בריח אסייתי משכר
  • סלט חיטה  מיוחד ברוטב טחינה וסילאן.
  • גלילות טורטיה במילויים שונים
  • תבשיל עדשים מהביל
  • קדרת פטריות ושורשים ביין אדום