איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

סדנת בישול הודי

ב סדנת בישול הודי נמשיך ונעמיק בהכרות עם מטבח האסייתי נוסף שהינו מלא בטעמים צבעים ותבלינים מיוחדים.

נכיר יותר לעומק את דרך הבישול ההודי השימוש בתבלינים והכנת מנות ייחודיות . נכין ביחד את ארוחת הטאלי מלאה שהיא ארוחה משפחתית הנפוצה . הרכב הטאלי משתנה מחבל ארץ אחת לשנייה, אך העיקרון תמיד דומה: מדובר במבחר מנות קטנות המוגשות בקעריות על גבי מגש נירוסטה. מגש הטאלי תמיד יכיל דרל – שהוא תבשיל עדשים , צ'פאטי שהוא סוג אחד מהלחמים השונים האופייניים להודו , צ'אטני טרי וצ'אטני מבושל שהינם סוגים שונים של מטבלים , נמצא גם יוגורט ועוד.

מה נכין ב סדנת בישול הודי

קארי הודי , צ'פטי-לחם הודי , דאל – תבשיל עדשים ארומתי , צ'אטני עגבניות , צ'אנה מסאלה – תבשיל חומוס , סמוסה במילוי ירקות

צלצלו אליי עכשיו להירשם לסדנת בישול הודי – 054-4944205

קרא תגובות של משתתפים בסדנת בישול הודי

השאר תגובה