איריס לוי קולינריה עילית במיטבה
שלום איריס
מבקשים להודות ולספר כמו שהבטחנו על תוצאות סדנת הבישול.
דיווח עדכני:
1. ארנצ'ינו: בושלו, מולאו והוקפאו באמצע השבוע. היום הופשרו, ובצהריים הוטלו לשמן רותח. הצלחה מסחררת!
2. קרוסטיני: בהיעדר לימונים ראויים הוספנו לעגבניות ממרח לימון כבוש – אוי לבושה – קנוי. היה מצוין!
3. ניוקי – ניסיון שני: הרבה יותר מוצלח מהראשון. למדנו שאין לפחד מתוספת קמח, הרוטב היה מוצלח והמרקם סביר. קצת "התפזרו" בערבוב, אבל הבטן נהנתה.
4. טירמיסו – הזילוף היה קל ופשוט. התוצאה אסתטית וטעימה מאוד!
5. סלט חסה ואגסים – שלושה מינים של חסה הניבו סלט מצוין שחוסל בעודו באִבּוֹ.
6. גולת הכותרת – ריזוטו. מצאנו אספרגוס, מילאנו כל הוראה כלשונה, ולאחר בחישה ממושכת שתבעה אורך רוח התוצאה הייתה מעדן אמיתי!
בקיצור, איריס, הצלחת ללמד אותנו!
תודה ושבוע טוב,
נירה ושמעון (והאורחים השבעים)

השאר תגובה