איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

סדנת בישול איטלקי ריזוטו וניוקי

ב סדנת בישול איטלקי ריזוטו וניוקי נלמד  להכין ריזוטו אותנטי תוך חשיפה של כל הסודות להצלחתה של המנה מיוחדת ומפונקת זו.

אם תדברו עם איטלקי על ריזוטו הוא יאמר לכם כי מקומו של הריזוטו באיטליה חשוב לפחות כמו הפסטה. ריזוטו היא מנה שדורשת השקעה ותשומת לב, וההשקעה משתלמת..

נלמד איך לבשל ניוקי אלוהי מתפוחי אדמה  ברוטב פטריות וגבינות. כשתכניסו לפה את הניוקי שהכנתם תרגישו שאתם אוכלים עננים קלילים. כל כך לא דומה למה שהורגלתם עד היום במסעדות בארץ .

נכין ארנצ'ינו – מעדן מסיציליה  שהינו אוכל רחוב ידוע שאותו מכינים מדרום איטליה בעיקר מהאורז שנשאר מהארוחה של אתמול. את  כיסוני האורז המיוחדים ממלאים במילויים שונים – גבינות ירקות או בשר.

למבקשים ניתן לבנות תפריט סדנה מיוחד – ללא גלוטן , ללא סוכר וכמובן גם טבעוני

צלצלו אליי עכשיו למידע על השתתפות בסדנת בישול איטלקי 054-4944205

תכנים נלמדים :

  •       טכניקות חיתוך ירקות
  •       עקרונות הבישול האיטלקי – צפון מול דרום
  •       חשיבות חומרי הגלם הטריים
  •       הכרות עם סוגי אורז שונים
  •       עקרונות חשובים בהכנת אורז

מה נכין :

  •       ארנצ'ינו – כיסוני אורז במילוי מוצרלה ורוטב עגבניות קטיפתי
  •       ריזוטו נימוח עם פטריות
  •       ניוקי תפוחי אדמה ברוטב רוזה
  •       סלט עלים, אגסים, גבינת דונה בלו ברוטב הדרים חמצמץ

בחזרה לסדנת בישול איטלקי

השאר תגובה