איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

מקרונים במילוי קרם רימונים

בעולם הקולינריה, כבר נעשו  חיבורים נועזים ממקומות שונים בטעמים שונים. חיבורים בין רחוקים וקרובים. חבורים כמעט בלתי אפשריים יצאו מוצלחים כמו  שוקולד עם צ'ילי חריף  – התקבל שילוב מצוין חיבור בין מלח וקרמל – יופי של טעם התקבל,. היום נחבר יחד שניי קצבות שניי עולמות מקרונים במילוי קרם רימונים  מיוחד.

  נחבר יחד את  הכי צרפתי  עם הכי ישראלי שיש – מקרון צרפתי במילוי  קרם רימון – הכי תנכי הכי ישראלי. השילוב   מ ו ש ל ם !!! את קרם הרימונים הכנתי מרימונים הגדלים במטע שליד ביתי היום הם כבר מוכנים לראש השנה – אדומים ומתוקים. סחטתי את הגרעינים המפוצצים במיץ מתוק חמצמץ עם מסחטת פרי הדר ולאחר מכן הכנתי את הקרם כמו שצרפתי כאן במתכון.

זו תרומתי הצנועה לקירוב הלבבות ומיגור ולהצלחתם של חיבורים מיוחדים

20140810_160726_resized

 קרם רימונים למילוי המקרונים

  • 90 גרם חמאה
  • 135 גרם ( כוס) סוכר
  • 70 מ"ל ¼ כוס מיץ רימון טרי
  • 3 ביצים 135 גרם
  • 5 גרם ( 1 כפית) אבקת ג'לטין
  • 25מ"ל (5 כפיות) מים

 בקערה קטנה ממיסים את הג'לטין עם המים ומשהים ל 10 דקות

בסיר  קטן מרתיחים חמאה +סוכר + מיץ רימון

מוסיפים לאט את הביצים בקערה נפרדת – השוואת טמפרטורות.

מחזירים לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד הסמכה

ממיסים את הג'לטין שהתקרש במיקרוגל כ 10 שניות. ומוסיפים כשהוא  חמים ושקוף לתערובת ומערבבים היטב.

מסננים את התערובת שתהיה חלקה ללא גושים ומקררים לפחות ללילה במקרר.

DSC_0292

למתכון לעוגיות המקרונים   לחץ כאן – מקרונים

רוצה למוד מימני איך מכינים מקרונים מדהימים ?  לחץ כאן – סדנת מקרונים

השאר תגובה