איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

ככול שהחום בחוץ גבוה יותר כך מתחשק לי פחות להיות במטבח . הראש עובד כל הזמן על דרכי קיצור להכנת פינוקים קטנים שיהיו טעימים אך מצריכים מעט זמן הכנה . כך נולדו המיני מאפינס במילוי פירות טרופיים הנהדרים.

תערובת מהירת הכנה + מילוי נהדר של פירות טרופיים קלופים וחתוכים – שילוב מנצח.

אפשר לשלב בתוך המאפים הנהדרים הללו מנגו, אננס ,פטל שחור ועוד . כל פי שאתם אוהבים יתאים כאן.

את המאפים אפשר להכין בתבנית קאפקייקס , אפשר גם כמו שאני הכנתי במכשיר הטוסטים הנחמד בעל מספר סוגים של תבניות – מהיר מקל הכנה.

מיני מאפינס במילוי פירות

ל16 יחידות

  • כוס קמח לבן
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 1 כפות סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • כוס חלב
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • 2 חלבונים
  • תרסיס שמן בטעם חמאה

לערבב בקערה את כל היבשים – קמח + אבקת אפיה + סוכר+ מלח

לערבב בקערה את הרטובים –  חלב + חלמונים + חמאה מומסת

לשפוך את קערת הנוזלים וקערת היבשים ולערבב עם מטרפה.

להקציף את החלבונים לקצף קל ולאחד אותם עם התערובת בפעמיים בתנועות קיפול.

מחממים את המולטי קוקר .

מרססים עם תרסיס שמן בטעם למאה.

ממלאים את השקעים עם הבלילה עד 2/3 גובה, מוסיפים במרכז את הפירות ומכסים  עם הבלילה את הפרי.

אופים במכשיר סגור כ5-7 דקות

זורים אבקת סוכר

השאר תגובה