מיני מאפינס במילוי פירות
ככול שהחום בחוץ גבוה יותר כך מתחשק לי פחות להיות במטבח . הראש עובד כל הזמן על דרכי קיצור להכנת פינוקים קטנים שיהיו טעימים אך מצריכים מעט זמן הכנה . כך נולדו ה מיני מאפינס במילוי פירות טרופיים הנהדרים.
תערובת מהירת הכנה + מילוי נהדר של פירות טרופיים קלופים וחתוכים – שילוב מנצח.
אפשר לשלב בתוך המאפים הנהדרים הללו מנגו, אננס ,פטל שחור ועוד . כל פי שאתם אוהבים יתאים כאן.
את המאפים אפשר להכין בתבנית קאפקייקס , אפשר גם כמו שאני הכנתי במכשיר הטוסטים הנחמד בעל מספר סוגים של תבניות – מהיר מקל הכנה.
מיני מאפינס במילוי פירות
ל16 יחידות
- כוס קמח לבן
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1/2 1 כפות סוכר
- 1/4 כפית מלח
- כוס חלב
- 2 חלמונים
- 2 כפות חמאה מומסת
- 2 חלבונים
- תרסיס שמן בטעם חמאה
לערבב בקערה את כל היבשים – קמח + אבקת אפיה + סוכר+ מלח
לערבב בקערה את הרטובים – חלב + חלמונים + חמאה מומסת
לשפוך את קערת הנוזלים וקערת היבשים ולערבב עם מטרפה.
להקציף את החלבונים לקצף קל ולאחד אותם עם התערובת בפעמיים בתנועות קיפול.
מחממים את המולטי קוקר .
מרססים עם תרסיס שמן בטעם למאה.
ממלאים את השקעים עם הבלילה עד 2/3 גובה, מוסיפים במרכז את הפירות ומכסים עם הבלילה את הפרי.
אופים במכשיר סגור כ5-7 דקות
זורים אבקת סוכר
לארוחה שף אצלכם בבית צרו קשר עם איריס לוי עכשיו 0544944205