איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

להכין סושי כמו מקצוענים – סדנת סושי בריבר

אז מה אוכלים הערב סושי או המבורגר ?

בהרבה בתים, בין חברים משפחות עם ילדים וגם בלי נשאלת שאלה "הרת הגורל" הזו.

זה ממש לא חדשות וגם לא אמירה מפתיעה שהסושי מככב באחד המקומות הראשונים בטבלת ההזמנות של טייק אווי או של יציאה קטנה מהבית למסעדה.

אז אם אנחנו אוהבים כל כך סושי אולי הגיע הזמן ללמוד להכין סושי בבית ? סושי ממש של מקצוענים – כמו שמגישים במסעדה – טעים חמים מחומרי גלם טריים כזה שאנחנו יודעים במדויק מתי פילטו את הדג וכמה סוכר שמו לנו בתוך האורז.

מסעדת ריבר בראשון לציון פותחת את שעריה ומקיימת סדנאות סושי איכותיות. שף המסעדה והבעלים ירון אלטיט שהקים את הרשת המצליחה בת 14 הסניפים מזמין את כולם ללמוד איך מכינים בריבר את הסושי שכולנו אוהבים אבל מחומרי גלם ביתיים והתוצאה ממש לא נופלת מהסושי המוגש במסעדה.

בחדר הפרטי לבושים בקימונו יפנית התקבצנו 16 אנשים אוהבי סושי שביקשנו ללמוד את כל סודות הגלגול . שף ירון אלטיט לימד אותנו, לא חסך בטיפים קטנים וגדולים , בהדגמות וכמובן במלא טעימות לפני , תוך כדי וגם אחרי הסדנה.

פתחנו את הערב במזנון חופשי עם מבחר ממנות הדגל של מסעדת ריבר כולל יינות מצוינים , באוויר התנגנה מוזיקה יפנית נעימה. לכל משתתף יש עמדת עבודה מלאה הכוללת אורז מוכן, ירקות חתוכים , ערכת דגים מושלמת וכמובן סכין ומחצלת גלגול ( ירון מלמד איך מגלגלים סושי גם ללא המחצלת).

למדנו להכין קונוס סושי , מאקי  וגם פוטומקי. למדנו לקשט את הסושי מבחוץ וכמובן איך להכין את האורז כמו שצריך במדויק.

כל משתתף לקח הבית את כוללללל הסושי שהכין במהלך הסדנה .

הסדנה מתאימה לקבוצות עד 20 משתתפים , כסדנאות גיבוש , מסיבות רווקות וגם לזוגות או משפחות כחלק מקבוצה הרוצות ללמוד יחד.

מאוד נהניתי ללמוד ולהתנסות בהכנת הסושי והתוצאות היו מצוינות. ממליצה לאוהבי הסושי וגם לחבריהם – חוויה נהדר.

משך הסדנא : כשעתיים וחצי.

עלות:  300 שקל למשתתף.

כשרות: רבנות.

איפה: ריבר, רחוב סחרוב 26, ראשון לציון

לפרטים נוספים והרשמה : 050-2453536

השאר תגובה