- שף פרטי | איריס לוי - https://irischef.co.il -

גרנולה שקדים וצימוקים

בשנים האחרונות אני שומרת יותר על אורח חיים בריא. פעילות גופנית סדירה, אכילת מזון עשיר בוויטמינים ומינרלים, לא שמן אך טעים ושמירה על משקל גוף.

רכיבה על אופניים בשטח הפכה להיות הפעילות המועדפת שלי ושל אישי בימי שבת. אנחנו רוכבים כשלוש שעות חוזרים הביתה עייפים מאוד אך מאושרים ביותר.

לפני הרכיבה אני אוכלת מאט כדי לא להכביד על מערכת העיכול  ובכלל זה ממש מוקדם בבוקר.

כשחוזרים מרכיבה חשוב לאכול ארוחה עשירה בחלבון כדי לעזור לגוף לשמר ולהמשיך ולבנות את מסת השריר.

בדרך כלל חלב עזים או חלב שקדים .

טעמו של החלב העזים הפתיע אותי לטובה, נהניתי מימנו מאוד בשילוב עם גרנולה שהכנתי לבד.

המנה הזו היא מנת הבחירה שלי לאחר הרכיבה – עשירה בחלבון , לא שמנה מדי ומלאה בטעם נהדר.

מתכון הגרנולה שלי

גרנולה שקדים וצימוקים