ארטישוק בקרם ארטישוק ירושלמי
כמה קל להכין מנה נהדרת של ארטישוק בקרם ארטישוק ירושלמי . מנה נהדרת בסטייל של שף פרטי אצלכם בבית.
התוספת של גבינת פטה כבשים מקפיצה את המנה , מוסיפה מליחות וקרמיות מיוחדת
ארטישוק בקרם ארטישוק ירושלמי
- 3 ארטישוק איטלקי איכותי משומר בשמן זית
- גבינת פטה כבשים
- 4 יחידות ארטישוק ירושלמי קלוף ומבושל
- 1 שון שום
- עלים מ 2 ענפי תימין
- שקית ערמונים משומרים
- 100 מיליליטר שמנת מתוקה
- מלח ופלפל
בסיר קטן מבשלים שמנת מתוקה יחד עם הארטישוק הירושלמי , שן השום תימין וערמונים עד לריכוך.
טוחנים הכל ביחד בבלנדר מוט.
מכינים "סלסה קטנה " מעגבניות קצוצות דק, שום ½ פלפל חריף מלח ושמן זית
מספרים את המנה או בפי השפים – מצלחתים
בצלחת מלבנית מורחים יפה קרם ארטישוק ירושלמי , עליו מסדרים 3 גבעות קטנות של סלסלה
עליהן מניחים 3 חצאי ארטישוק .
על כל חצי ארטישוק מניחים מעט גבינת פטה .
ומגישים !!!
