איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

היום זה כבר תופעה מוכרת  ומקובלת מאוד – ימי גיבוש  לצוותי עובדים .

כל צוות ניהולי מודע כי ימי גיבוש בכלל וסדנאות בפרט תורמים לפעילות הארגון ולתחושת העובדים מבחינת הערכה, נאמנות והנאה ממקום העבודה.
המטרות מיום כזה הן רבות , מחד חשוב שהעובדים פשוט ייהנו, יתרעננו יחוו חוויות משותפות ויצאו משגרת העבודה ומאידך יש לשים לב שיום הגיבוש לא יהיה רק יום כיף אלא יספק ערך מוסף – ערך מוסף לעובד וערך מוסף לארגון.
סדנת בישול הינה פתרון מושלם . במסגרת סדנת הבישול אפשר להעביר תכנים של עבודת צוות, סדר פעולות נכון, תכנון משימה ועמידה ביעדים.
סדנת בישול גיבוש פונה למכנה המשותף הרחב ביותר של בני האדם – אוכל ובישול.
תוך דקות מתחילת הסדנא, נופלים כל המחסומים ונעלמת הרשמיות – גם המנהל "בוכה" כשהוא קוצץ בצל.
לאחר הסבר מפורט של השף, מפשילים שרוולים, וקדימה! יחד מבשלים ארוחה מפנקת וטעימה.
סדנאת גיבוש בישול היא דרך נפלאה ליצור חוויה משותפת מושלמת ומרתקת המבוססות על עבודת צוות.
בסיום הסדנה הצוות נהנה מפרי עמלו – ארוחה מלאה ומפנקת.
דוגמה לסדנה התקיימה ביקב תל מרשה ובנוסף לסדנת הבישול האיטלקית כללה גם סיור בכרם, הדרכה ביקב וטעימות יין.

לקרוא חוויות של משתתפי סדנאות גיבוש.  ולחוויות של משתתפים  נוספים

צלצלו אליי עכשיו לתכנון סדנת בישול גיבוש לצוות שלכם  054-4944205