איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

סדנת בישול פסטה – זה הזמן להוריד מלמעלה את מכונת הפסטה שקיבלתם לפני שנים .

שמעתם שהטעם של פסטה טרייה תוצרת בית לא דומה לזה של פסטה שקונים בסופר משקית, אבל לא יצא לכם לטעום ? תמיד חלמתם לעשות פסטה אמתית לבד ולא העזתם להתנסות? ! זה הזמן ללמוד בסדנת בישול פסטה ללמוד את הסוד של האיטלקים לפסטה מושלמת.

ב סדנת בישול פסטה למד להכין פסטה טרייה מראשיתה. מבצק הפסטה, ניצור טלייטלה ברוטב עגבניות כפרי קלסי וברוטב שמנת.

נכין רביולי וטורטליני במילויים שונים. נרחיב על השימושים הרבים שיש לפסטה במטבח האיטלקי.

מה נכין בסדנת בישול פסטה

פסטה טרייה – טלייטלה ,  רביולי במילוי ריקוטה ופטריות ,  רוטב עגבניות קלסי ,  רוטב שמנת מצפון איטליה ,   סלט חסות רענן ברוטב חמצמץ

 צלצלו אליי עכשיו למידע על השתתפות בסדנת בישול איטלקי –054-4944205

 

בחזרה לסדנת בישול איטלקי

  1. אבי הגיב:

    האם פסטה זה מזון בריא ?
    אם כן, למה ?
    תודה

    • איריס לוי הגיב:

      אבי בוקר טוב
      אכן פסטה מזון בריא כשמכינים אותו מחומרי גלם טובים – ביצים טריות קמח איכותי.
      אם אתה משווה פסטה טרייה מול מנת בשר – אני בעד פסטה אפילו אם הבשר לא שומני .
      יום טוב

  2. רותם הגיב:

    בוקר טוב
    רציתי לדעת איפה מתקיימות הסדנאות בישול?

    • איריס לוי הגיב:

      היי רותם
      תודה על פנייתך – אשמח לדבר בטלפון ולתת את כל הפרטים בעניין סדנת בישול איטלקי.
      נבנה ביחד תפריט מעניין ומיוחד בשבילכם – מספר הטלפון שלי 0544944205 .
      חג שמח

השאר תגובה