- שף פרטי | איריס לוי - https://irischef.co.il -

הפאד תאי טבעוני של מסעדת סוהו

מסעדת סוהו שבראשון לציון כבר מזמן לא מסעדה – היא מוסד קולינרי.

סעדתי בסוהו  לראשונה לפני כ 10 שנים ונהניתי, השבוע הוזמנתי לבקר שוב במסעדה  ונהניתי  שוב.  בימים אלה חוגגת סוהו 15 שנות פעילות ותסכימו איתי שבכל מימד עובדה זו מרשימה,  מסעדה שמחזיקה בארץ 15 שנה  !! בהוויה הקולינרית הישראלית שבה 9 מכל 10 מסעדות נסגרות לפני תום שנתן הראשונה  להיות מסעדה מובילה המארחת מעל ל 1100 סועדים ביום במשך 7 ימים בשבוע  זה מרשים במיוחד.

תפריט המנות בסוהו גדול ומגוון וכמעט כולו  עם נגיעות אסייתייות המתאימות לכל פה. סושי בטעמים שונים , דגים, בשרים וגם מנות צמחוניות מצוינות.

מאוד אהבתי את מנת הפאד תאי הקלאסית בסוהו  בצורה הצמחונית המענגת המנה התאית הפופולרית ביותר גם מחוץ לגבולות תאילנד. מכינים אותה מאטריות אורז שעשויות מאורז טחון, ומגיעות במגוון מידות. אין צורך לבשלן וכל שנדרש הוא להשרותן במים חמים עד לריכוך.

שמחתי לקבל בשבילכם את המתכון מהשף אפשר לגוון מנה זו ולהוסיף נתחי עוף, רצועות בקר, או בקר טחון – שווה מאוד לנסות בבית.

 פאד תאי טבעוני

פאד תאי בגרסה טבעונית ועשירה בירקות.

 

לרגל חגיגות ה 15 סוהו הוסיפה קוקטיילים רבים לתפריט שלה . אני מאוד אהבתי את המגה קוקטיל . במסעדה הוא מוגש בכוס אישית או בכוס " משפחתית"  משגעת

רד פאשן RED PASSION

קווארבו גולד- מנה

ליקר תפוזים קאוונטרו – מנה 

מונין תות – חצי מנה

5תותים שלמים,טריים או קפואים 

מעט מיץ לימון ומי סוכר

מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר עם קרח ומוזגים

המתכונים באדיבות מסעדת הסוהו. משה בקר 15 אזור התעשייה הישן ראשון לציון.