איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

DSC_0021

את מירי זורגר הכרתי רק לאחרונה .אישה מרשימה , אשת עשיה , אמיצה ויצירתית במיוחד,

מלאה ברעיונות וטיפים לאירוח. מאמינה שאוכל צריך להראות טוב לא רק להיות מאוד טעים. הקו המנחה של הקייטרינג של מירי הוא הגשה  במנות קטנות. מנות קטנות ומעוצבות – "תכשיטים קולינריים"  מתוקים ומלוחים המתאימים לאירועי קוקטייל במיוחד למגזר הדתי והחרדי.

הוזמנתי לערב מיוחד בו חשפה מירי מנות חדשות בקייטרינג הביתי המיוחד שלה במפגש הוצגו מנות ראשונות ואחרונות מרהיבות  ביופיין וטעימות מאוד , כמו כן מירי חלקה איתי מתכון קל להכנה של מוס גבינה בכוס אישית  על מצע מחית פירות אדומים טעים טעים שאותו טעמתי באירוע  ואותו אני חולקת אתכם.

את מחית הפרי אני מעדיפה להכין מתחינה של פירות אדומים טריים כמו תות , דובדבנים וכו'

DSC_0033

DSC_0018

מוס גבינה אישי בכוס על מצע מחית פירות אדומים.

מצרכים ל 8 מנות

2 כוסות מחית פרי אדום

למלית:

לגבינה:

500 גר' גבינה 5% שומן

1 שקית אינסטנט וניל

150 גר' אבקת סוכר

250 מ"ל שמנת מתוקה 36% שומן מוקצפת לקצף רך

 לפירורים קריספיים:

100 גר' קמח

100 גר' חמאה

100 גר' שקדים מולבנים טחונים

100 גר' סוכר

 אופן ההכנה:

הכנת המוס:

את הגבינה האינסטנט והסוכר יש לשים בקערה ולערבב למסה אחידה

לטעום ולתקן תיבול

להוסיף את השמנת המוקצפת ולערבב למסה סמיכה

להניח במקרר לשעה

הכנת הפירורים לציפוי:

את המצרכים יש לשים במעבד מזון וללוש למסת פירורים

לאכסן בקופסא פלסטיק ולהקפיא לשעה לפחות

לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה

 הרכבת המנה:

בכוסות מיני יש לשים פירורי עוגיות

מעל לזלף ½ גובה הכוס  מוס גבינה

כף ממלית הפרי האדום

להשלים את גובה הכוס עם המוס.

השאר תגובה