איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

11193405_860867360617771_6614453620475410415_n

שמי איריס ואני מכורה  !!  מכורה לפיצה טובה .

אני חולה על פיצה. כדי לממש לי את הצורך הקבוע לפיצה אמתית  בעלי בנה לנו תנור לבנים איטלקי אמיתי בו אנחנו מכינים פיצה  …. כמו שצריך.

איך מכינים פיצה טובה יש אין סוף תורות , הבצק המיוחד , המילוי מעל  וכמובן הרוטב לפיצה – אותו רוטב אדום הנותן את הטון.

את הרוטב לפיצה שלי אני אוהבת להכין מעגבניות טריות . מגררת אותן על פומפייה ומוסיפה מלח , שמן זית ובזיליקום טרי עשיר ומתקתק. זה הכי קרוב לטעם האיטלקי – לעגבנייה האיטלקית יש טעם אחר מזה של העגבנייה שלנו .

לאחרונה הכרתי מותג עגבניות איטלקי חדש  Grand Italia   שמו  ונהניתי מאוד מהשימוש בו. הכנתי את רוטב העגבניות לפיצה  קל מהיר לא מלכלך ללא חומרים משמרים והכי חשוב טעים .

אם אין לכם בבית רוטב כזה אז הכינו בקלי קלות את הרוטב לבד !

  • קופסה בינונית של רסק עגבניות איכותי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כפית גדושה אורגנו
  • 1/2 כפית סוכר

לערבב לקבלת רוטב בעל סמיכות בינונית .

אז הכינו בצק שמרים טוב – מגלה כאן רק לכם את הסוד שלי לבצק פיצה איטלקי  – היישר מנפולי . (לחצו על הקישור )

 חממו תנור לחום הכי גבוה , פתחו צנצנת של  רוטב עגבניות Grand Italia מלח + שמן זית בזיליקום , גבינת מוצרלה ולתנור

 עונג !

DSC_0577

DSC_0549

השאר תגובה