איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

DSC_4347

פסטה ברוטב סטרוגנוף  היינה מנה שאני אוהבת.

הוזמנתי לבקר את מסעדת טרנטינו .האמת שאת מסעדת טרנטינו אני מכירה . פעם בחודש בממוצע אני מגיעה למסעדה הממוקמת במתחם של יס פלאנט ראשון לציון  – בימי שבת לאחר רכיבת אופניים טובה  הולכים לראות סרט  וחותמים באיזה מנת פיצה או פסטה.

מסעדת טרנטינו פונה לקהל רחב של אנשים ומגישה אוכל ברוח איטלקית ולהיט אצלם לטעמי היא הפיצה – בצק דק , קריספי  – טעים. החידושים בתפריט האביב נחמדים – פוקצ'ות מעניינות , קוקטיילים  וגם פסטה.

DSC_4321

DSC_4334

DSC_4339

נהניתי ממנת הביף סטרוגנוף שלהם ובקשתי בשבילכם את המתכון – אז קבלו

 פפרדלה סטרוגנוף (2 מנות)

החומרים הדרושים:

מבשלים 250 גרם פסטה מסוג פפרדלה (לפי הוראות היצרן) ומצננים.

 חומרים:

  •  200 גרם פילה בקר חתוך לרצועות בעובי חצי ס"מ ובאורך של כ-4 ס"מ
  • 350 CC שמנת מתוקה
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון חלק
  • 60 CC ברנדי
  • 1 כף חמאה
  • 50 גרם פטריות חתוכות גס
  • 20 גרם בצל לבן קצוץ
  • 2 כפית שום כתוש
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם החמאה ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מאדים את הבצל לשקיפות ומוסיפים את הפטריות והשום. מקפיצים מספר דקות (הפטריות צריכות להישאר מעט קשות).

מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הפילה, חרדל, ברנדי והתבלינים ומבשלים עד שהבשר נהיה בדרגת מדיום

מוסיפים את הפסטה, מערבבים כחצי דקה, טועמים (אם חסר תיבול) ומגישים

השאר תגובה