איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

DSC_0704

כשמתחשק לי  משהו קטן וטוב , ביתי מפנק  לארוחה קלה – תמיד אכין משהו עם חצילים והכי טעים סלט חצילים עם טחינה.

קולה את החצילים  על אש ישירה – כן כך על הכיריים , שורפת מכל הצדדים יפה יפה .

מקלפת את החציל לאחר שהתקרר , משאירה מעט נקודות של הקליפה השחורה כדי להוסיף טעם קל של עישון .

מכינה טחינה טובה –  שום כתוש , מיץ לימון טרי , מלח  ומים קרים  . מערבבת הטיב וזהו זה !

פורסת פרוסת לחם טוב ונהנית  .

DSC_0702

השאר תגובה