איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

סושי הוא מנה קטנה של עונג מהמטבח היפני .פינוק בריא שיכול להיות גם טבעוני

בסדנת סושי נכנס יחד בשעריו של עולם של טעמים וטקסטורות . נכיר את הטעם החמישי – האוממי נלמד ביחד איך להכין סושי טעים בריא וייחודי אצלכם במטבח

אחרי סדנת סושי לא תרצו לקנות יותר סושי אלה להכין לבד  סושי אמתי טרי וטעים שיהיה תמיד זמין בשבילכם.

במהלך הסדנה  אגלה את הסודות של השפים היפנים  שרציתם לדעת על הכנת סושי של מקצוענים בבית.

צלצלו אליי עכשיו לקבלת מידע והרשמה לסדנת סושי  054-4944205

 או צרו קשר דרך האתר

ב סדנת סושי נלמד להכין

סושי עם דגים

סושי עם עוף

סושי צמחוני

עיצובים מסורתיים וחדשניים של סושי