איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

אין כמו להכניס לתנור בצק פרי ידנו ולקבל בתמורה כיכר לחם בעל ניחוח נפלא, קרום פריך וגאווה פנימית השמורה לאופים. הכנת כריך מלחם פרי ידך כמו היית שף היינה חוויה שכלל לא דומה לזו שבשימוש בלחם קנוי. בסדנת אפיית לחם אלמד אתך איך לאפות לחם איכותי מגוון ובריא לבני בתך.

ב סדנת אפיית לחם אשתף בכל הטיפים הגדולים והקטנים שיעשו את ההבדל בן לחם טוב ללחם מצוין תוצרת בית.

תופתעו לגלות שאם מאמצים מספר כללים פשוטים כל החששות משימוש בשמרים יכולים להיעלם וכל שנותר הוא להמתין  בסבלנות ובאהבה לבצק שיתפח. הבצק יכנס לאפיה שתפיץ בבית ריח יוצא דופן

בסדנת אפיית הלחם כול אחד אופה בעצמו 3 סוגי לחמים שונים! נטעם את הלחמים שנכין וגם ניכח הביתה .

צלצלו אליי עכשיו לתכנון סדנת בישול אצלכם 054-4944205

 או צרו קשר דרך האתר

קרא תגובות של משתתפים בסדנת אפיית לחם

2מה נלמד בסדנת אפיית לחם

  • מה הם שמרים
  • תהליך התפיחה
  • שימוש נכון ומדויק בחומרי הגלם
  • תהליך הלישה ביד ובמיקסר
  • טיפים רבים שיבטיחו תוצאות טובות.

מה נכין בסדנת אפיית לחם

  • לחם שעשוי מ50% קמח לבן 50% קמח מלא
  • חלה לשבת
  • פוקצ'ה שתקצור מחמאות רבות

בסוף הסדנה נאכל ממאפה ידינו בלויי ממרחים, חמאה וסלט עלים רענן. משתתפי הסדנה יקבלו מתכונים מודפסים.