איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

ב סדנת בישול איטלקי ריזוטו וניוקי נלמד  להכין ריזוטו אותנטי תוך חשיפה של כל הסודות להצלחתה של המנה מיוחדת ומפונקת זו.

אם תדברו עם איטלקי על ריזוטו הוא יאמר לכם כי מקומו של הריזוטו באיטליה חשוב לפחות כמו הפסטה. ריזוטו היא מנה שדורשת השקעה ותשומת לב, וההשקעה משתלמת..

נלמד איך לבשל ניוקי אלוהי מתפוחי אדמה  ברוטב פטריות וגבינות.

נכין ארנצ'ינו – מעדן מסיציליה  שהם כיסוני אורז במילויים שונים.

צלצלו אליי עכשיו למידע על השתתפות בסדנת בישול איטלקית – 054-4944205

תכנים נלמדים :

  •       טכניקות חיתוך ירקות
  •       עקרונות הבישול האיטלקי – צפון מול דרום
  •       חשיבות חומרי הגלם הטריים
  •       הכרות עם סוגי אורז שונים
  •       עקרונות חשובים בהכנת אורז

מה נכין :

  •       ארנצ'ינו – כיסוני אורז במילוי מוצרלה ורוטב עגבניות קטיפתי
  •       ריזוטו נימוח עם פטריות
  •       ניוקי תפוחי אדמה ברוטב רוזה
  •       סלט עלים, אגסים, גבינת דונה בלו ברוטב הדרים חמצמץ

בחזרה לסדנת בישול איטלקי

  1. מירית הגיב:

    איריס,באיזו שעה הסדנא?עלות?משך הזמן?

    • איריס לוי הגיב:

      היי
      הסדנאות לרוב מתקיימות בשעות אחר הצהרים אך לפי דרישת הקהל יש גם סדנאות בוקר.
      משך הסדנה כ 3 -3.5 שעות

השאר תגובה