איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

DSC_4308

כשאני חושבת על אוכל בריא – יש לי מספר תנאים :

1 . שיהיה ממש טעים

2. שיהיה קל להכין אותו

3.שיהיה מחומרי גלם שיש לי בדרך כלל במקרר או שקל להסיג אותם

אז לאחרונה הוזמנתי למפגש היכרות עם חברת "אופק חדש"  יבואנית ומשווקת מגוון מוצרים עשיר ממותגים מובילים בעולם המתמחה בציוד חדשני למטבח הבריא המודרני. מרכז חברת אופק חדש נמצא ברחוב משכית בהרצליה פיתוח ויש להם נציגויות בכל הארץ .

החברה מיבאת  מבחר מוצרים מצוינים כמו :

קופסאות אחסון בוואקום סטאטוס  – קופסא חדשנית המאפשרת שמירה על טריות של המזון פי 4 מקופסאות רגילות .

מסחטות מיץ  איטיות , מעבד מזון ויטמיקס חלומי שיודע לקצוץ הכול ומהר  ומייבשי מזון דיגיטלי  לאקוויפ – שבהם התאהבתי  מיד !!

תחשבו על מגוון האפשרויות שיש לכם למזון בריא כשיד לכם מייבש מזון טוב בבית – אפשר להכין פירות יבשים ללא תוספת סוכר וללא כימיקלים , אפשר להכין אבקת מרק בריאה , לייבש פיטריות , עגבניות ועוד ועוד .

c7e70c3a-915a-459c-a4cf-f8bbfb2ed111

עוד משהו שאני לא ידעתי שניתן להכין עם מיבש מזון הן – טורטיות כן כן טורטיות ללא קמח אלא מקישואים . הטורטייה הזו נכנסת ממש לקטגוריה של אוכל בריא העומד בקריטריונים שלי – ממש טעים , קל להכין וחומרי גלם שזמינים בכל סופר . קבלו ממני את המתכון הנהדר של טורטייה קישואים במילוי סלט אבוקדו נהדר . ממש ארוחה טעימה ובריאה.

כדי ללמוד לבשל אוכל בריא ללחוץ כאן

טורטייה קישואים

  • 5 קישואים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפיות מיץ לימון
  • מלח לפי הטעם
  • 1/4 כוס זרעי פשתן טחונים

מוצר נדרש להכנת המתכון:

מייבש מזון דיגיטלי

שלב 1 :  מערבבים את כל החומרים מלבד זרעי פשתן אותם יש לקצוץ במכונת תבלינים  במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה. מוסיפים את זרעי הפשתן ומערבבים עד לתערובת חלקה.

שלב 2 : יוצקים את התערובת על גבי נייר אפיה המיוחד למייבש מזון – פאראפלקס ומשטחים באופן שווה לריבוע/ עיגול.

שלב 3 :  מייבשים במשך 8 שעות ב 43 מעלות, או עד שאפשר לקלף את הטורטייה. להפוך את הטורטייה ולייבש כשעה נוספת עד ששני הצדדים הם יבשים למגע, אך עדיין גמישים.

ממרח אבוקדו / טחינה / עדשים…. לקשט בירקות טריים ולהנות !

השאר תגובה