איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

הוזמנתי להכיר את מסעדת תיאו שמרעננה .

תאו ביסטרו בר ממוקמת באזור ההייטק של רעננה וככזו בשעות היום מהווה בחירה נעימה לעובדים בסביבה  ובשעות הערב משנה פנים למקום נעים למשפחות וצעירים .

התפריט הממוקד  של השף חן אריה (לשעבר ממסעדת שגב) מספק מנות טעימות מחומרי גלם עונתיים לצד מנות קבועות . ביקרנו במקום בערב – האווירה הייתה נעימה וכלילה , מוזיקת רקע , בר פעיל  ורוב השולחנות היו תפוסים על ידי רביעיות של חברים שיצאו לבילוי משותף שמח. בהצצה לצלחות של השכנים ניכר היה שברוב השולחנות נהנו מהמבצע השווה של " 7 מנות לזוג" – תפריט בו הזוג בוחר 7 מנות לטעימה  – 4 מנות ראשונות , פוקצ'ה , מנה עיקרית ומנה אחרונה – ב 100 ₪ ליחיד בזוג = 200 ₪ לזוג  האמת שווה !!

אז מה אנחנו בחרנו ?

קרפצ'ו בקר  – שהיה מצוין

DSC_0697

סלט סלקים חסות וגבינה – היה נחמד

DSC_0704
ארטישוק ברוטב קרם ארטישוק ירושלמי שהיה נהדר ואפילו קיבלתי בשבילכם את המתכון מהשף !!

DSC_0708
ג'מבו שרימפס ברוטב חמאה ירוקה

DSC_0707

לעיקרית בחרנו  – דפי פסטה על רגו עגל שהיה טעים

DSC_0713

למנה אחרונה בחרנו קרם ברולה עם סורבה מנגו – שאהבנו פחות .

DSC_0717

DSC_0709

ארטישוק עם פטה כבשים בקרם ארטישוק ירושלמי

  • 3 ארטישוק איטלקי  איכותי משומר בשמן זית
  • גבינת פטה כבשים
  • 4 יחידות ארטישוק ירושלמי קלוף ומבושל
  • 1 שון שום
  • עלים מ 2 ענפי תימין
  • שקית ערמונים משומרים
  • 100 מיליליטר שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל

בסיר קטן מבשלים שמנת מתוקה יחד עם הארטישוק הירושלמי , שן השום תימין וערמונים עד לריכוך.

טוחנים הכל ביחד בבלנדר מוט.

מכינים "סלסה קטנה " מעגבניות קצוצות דק, שום ½ פלפל חריף מלח ושמן זית

מספרים את המנה או בפי השפים – מצלחתים

בצלחת מלבנית מורחים יפה קרם ארטישוק ירושלמי , עליו מסדרים 3 גבעות קטנות של סלסלה

עליהן מניחים 3 חצאי ארטישוק .

על כל חצי ארטישוק מניחים מעט גבינת פטה .

ומגישים !!!

השאר תגובה