איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

מה עושים כאתם צריכים אירוח אורחים מחו"ל ? איך מארחים אותו אירוח מיוחד, שיעביר את הרוח הישראלית בצורה מרשימה ואותנטית?

הפתרון הנכון ביותר הוא פנייה לשף פרטי המתמחה בהפקת אירועים מיוחדים.

אחת מחברות הבניה הגדולות בארץ פנתה אלי כדי לעזור לה לארח את האורח המוכר – אשטון קוצ'ר שהגיע לסיור עסקי בארץ.

המקום שנבחר לאירוח  היה אחת הבניינים שבבניה  בקומה 26 מול הים בת"א – ללא מים ללא חיבור לחשמל.

התבקשתי להכין בראנץ' עשיר המייצג את ארצנו – ארץ זבת חלב ודבש.

לאחר ביקור מוקדם במקום החלטתי כי האירוח יהיה בצבעים של לבן וכחול – המתאים לנוף המהמם של ת"א יפו והים שנשקף מהחלונות של הקומה הגבוהה.

כיסאות לבנים מפות ומפיות כותנה סרוקה , זר פרחים עשיר – לבן וכחלחל במרכז השולחן ותקרובת עשירה.

מבחר פירות , מבחר ירקות , ריבות תוצרת בית, דבש, חלבה, לחמים מאפים וכמובן חומוס.

המארגנים קבלו מסר ברור מאנשיו של אשטון קוצ'ר שהאיש מקפיד מאוד על אוכל בריא וגם אני הקפדתי ביותר על הכללת גרנולה , יוגורט עיזים , גבינות מעולות מהגבנים באזורינו .

היה אירוח מיוחד ומרגש שזכה לתגובות מאוד חיוביות מהאורחים מארה"ב ומחברת הבנייה שהזמינה אותו.

 

  1. חתולי8 הגיב:

    וואוו,!! יפה לך!
    השלב הבא זה אובמה……
    נשיקות♥

השאר תגובה