איריס לוי קולינריה עילית במיטבה

איריס לוי - שף

החיבור העדין והמדויק בין הרכיבים הטריים לידע וניסיון מעמיק הם הבסיס ליצירת ארוחה מושלמת. בחרתי לעסוק באירועי גורמה קטנים המאפשרים לגעת באנשים מקרוב ב שף פרטי איריס לוי המחויבות שלי מצוינות היא גבוהה.

את דרכי המקצועית התחליתי   בלימוד מעמיק של אומנות הבישול בבית הספר לבישול גבוה "בישולים" בו התמחיתי בבישול גורמה צרפתי. לאחר סיום הלימודים עבדתי  במסעדה הוטל מונטיפיורי. כמו כן השתלמתי באיטליה ובתאילנד באומנות הבישול המקומי.

מאז שאני זוכרת את עצמי אני מבשלת וחולמת אוכל ואירוח . לאורך שנים צברתי  ניסיון ופתחתי את הקו הייחודי שלי בו התמחיתי  בשילוב  הטעמים  המגיעים מהמטבח האיטלקי וספרדי עם זה הצרפתי שיצר טעם אישי  וייחודי. כל זה בהקפדה מלאה ללא פשרות על חומרי גלם איכותיים שמקורם באזור שפלת יהודה. כשף פרטי המאמין שלי בבישול הוא שילובים מקוריים של מרכיבים מקומיים אותנטיים וטריים ביחד עם בישול מוקפד ואיכותי היוצרים את המטבח שלי  –  מטבח ים תיכוני גורמה עכשווי.

המחויבות שלי לכל  אירוע היינה מלאה, מבניית התפריט , עריכת  השולחן בכלים נאים ועד השבת המטבח נקי בתום האירוע. אני משקיעה תשומת לב מיוחדת לצרכים הייחודיים  של כל משתתף.

המומחיות שלי

אני מתמחה בהפקת  חווית גורמה פרטית – אירוע שף פרטי ייחודי המעוצב  בסגנון אישי, המותאם  בדיוק לצרכים שלך, חוויה מיוחדת, המותירה זיכרון מרגש בדגש על מטבח איטלקי ומטבח בריא . כמו כן מקיימת אירועים לאנשים עם צרכים קולינריים מיוחדים – ללא גלוטן , מופחת סוכר, בישול טבעוני ועוד

מקיימת סדנאות בישול איכותיות בהן כל אחד מתנסה בחומרים, תוך הדרכה מקצועית על דרך עבודה נכונה האווירה כפרית נעימה.

הסדנאות מתקיימות במטבח שלי או בבית הלקוח. לקבוצות קטנות , לזוגות ולקבוצות ממקומות עבודה – ימי גיבוש.